Follow us

Ηλιάνα Μαυρομάτη | "Αν ζούσε ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος για μένα..."

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για τους γονείς της και η βασική αγωνία που είχε για εκείνη η μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Μαυρομάτη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Super Katerina" βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον πατέρα της, Βασίλη Μαυρομάτη, που έχει φύγει από τη ζωή.

25 χρόνια πριν | Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ποζάρει με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο

Ειδικότερα, η Ηλιάνα Μαυρομάτη σημείωσε πως αν ζούσε ο πατέρας της θα ήταν πολύ περήφανος για εκείνη ενώ θα λάτρευε τη σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε φέτος, "Αυτή η νύχτα μένει". Η ίδια μάλιστα μίλησε και για τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, αποκαλύπτοντας πως η μεγαλύτερή της ανησυχία ήταν μήπως την "καταπιεί" ο χώρος.

"Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα γούσταρε πάρα πολύ τη σειρά. Θα ήταν περήφανος και θα παρακολουθούσε σίγουρα τη σειρά και θα του άρεσε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν γεννημένος το ’35, οπότε εκείνη την εποχή την έζησε πολύ έντονα. Όταν γεννήθηκα εγώ το 1986, ήταν 51 ο πατέρας μου."

"Η μητέρα μου είναι περήφανη, χαίρεται για μένα, χαίρεται για τη σειρά, της αρέσει πάρα πολύ. Χαίρεται που εισπράττει από τον κόσμο γύρω την εκτίμηση, τη χαρά και τον θαυμασμό. Είναι πολύ χαρούμενη."

"Η βασική αγωνία της μαμάς μου ήταν να μη με καταπιεί ο ανταγωνισμός, το άγχος και η ανασφάλεια αυτής της δουλειάς.", είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Ηλιάνα Μαυρομάτη | "Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου και έχω δεχτεί αλλά μετά έφυγα"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ