Follow us

Ο Χρήστος Σπανός σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση "Ιππόλυτος του Ευριπίδη" σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου.

MissBloom TEAM
Χρήστος Σπανός Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο Χρήστος Σπανός, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου. Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην Επίδαυρο ενώ φωτογραφήθηκε κατά την είσοδό του στον χώρο, χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Η Μαρίνα Σπανού υπάρχει μέσα από την τέχνη | Η κόρη του Χρήστου Σπανού είναι ένα υπερταλέντο που έχει πολλά ακόμη να δώσει

Ειδικότερα, ο Χρήστος Σπανός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου, πήγαν στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "Ιππόλυτος του Ευριπίδη" σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου. Οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν στο έπακρον τη βραδιά τους ενώ πόζαραν στον φωτογραφικό φακό πιο αγαπημένοι και ταιριαστοί από ποτέ.

Χρήστος Σπανός | Φωτογραφίζει τη σύζυγό του και την κόρη τους στην πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου είναι παντρεμένοι εδώ και 26 ολόκληρα χρόνια ενώ μαζί έχουν αποκτήσει μία υπέροχη κόρη, την 20χρονη Μαρίνα Σπανού.

Ο Χρήστος Σπανός σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ