Follow us

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 27χρονης κόρης του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα

Η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ.

MissBloom TEAM
Θαλασσινή Μποσταντζόγλου Instagram

Μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε το βράδυ της Κυριακής η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου. Η 27χρονη κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου όπου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση "Μαλλιά Κουβάρια", δείχνοντας πιο όμορφη από ποτέ.

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου | Και όμως, η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα πρωταγωνιστεί στη σειρά "Γλυκάνισος"

Ειδικότερα, η κοκκινομάλλα ηθοποιός πόζαρε κατά την είσοδό της στον χώρο πιο ευδιάθετη και ανανεωμένη από ποτέ, έχοντας στα χείλη της ένα υπέροχο χαμόγελο. Για τη βραδιά αυτή μάλιστα, η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου επέλεξε να φορέσει ένα mini μαύρο και αέρινο φόρεμα, το οποίο έκανε μία όμορφη αντίθεση τόσο με τα μαλλιά της όσο και με το κατακόκκινο κραγιόν της.

Γιάννης Μποσταντζόγλου-Δήμητρα Παπαδήμα | Σε θεατρική πρεμιέρα μαζί με την εντυπωσιακή κόρη τους, Θαλασσινή

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 27χρονης κόρης του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα
Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ