Follow us

"Το Mega δεν περιμένει καν το εφετείο..." | Το σχόλιο της Άννας Χατζησοφιά για την επιστροφή της σειράς "50-50"

Όλα όσα είπε η σεναριογράφος αναφορικά με την απόφαση του σταθμού να προβάλει σε επανάληψη τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Ένας σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα media μετά την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού Mega να προβάλλει σε επανάληψη τη σειρά "50-50", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Επιστρέφει το 50-50 | Όσα δήλωσε ο σκηνοθέτης του, Βασίλης Θωμόπουλος

Το Mega επέλεξε για την καλοκαιρινή ζώνη του prime time να προβάλλει τις πιο πετυχημένες του σειρές, με το "50-50" να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Ήδη, πολλοί είναι αυτοί που έχουν πάρει θέση καταδικάζοντας την απόφαση αυτή ενώ ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, υπογράμμισε πως μία επανάληψη δεν ξεπλένει όλα όσα έχουν συμβεί, αναφερόμενος φυσικά στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες εις βάρος του για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση.

Τη δική της άποψη για το γεγονός αυτό θέλησε να μοιραστεί και η Άννα Χατζησοφιά κάνοντας ένα σχετικό σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μέσα από το οποίο τόνισε πως ο τηλεοπτικός σταθμός δεν περίμενε ούτε το εφετείο.

Πέτρος Φιλιππίδης | "Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν, ελεύθερος ήμουν"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ