Follow us

"Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και σε έναν διαιτολόγο.." | Το μήνυμα που δέχθηκε στα social media η Δανάη Μπάρκα και η παραδειγματική της απάντηση

"Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα...εσύ δε θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα;"

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Ως διάσημο πρόσωπο, με καθημερινή έκθεση στην τηλεόραση, η Δανάη Μπάρκα απασχολεί συχνά την επικαιρότητα τόσο με τις εμφανίσεις της όσο και με τα όσα ανοιχτά υποστηρίζει. Η ίδια δέχεται πολλή αγάπη από το κοινό που την παρακολουθεί και ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που στοχοποιείται αρνητικά.

Ψηλόμεσο σορτς και ψηλοτάκουνα πέδιλα | Το καλοκαιρινό outfit που επέλεξε η Δανάη Μπάρκα για τη συναυλία του συγκροτήματος "Melisses"

Έτσι και πριν από λίγη ώρα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη!" δέχτηκε ένα απαράδεκτο μήνυμα στα προσωπικά της social media, το οποίο η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει. Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα ανήρτησε ένα Instagram story με ένα μήνυμα που δέχθηκε το πρωί από κάποια γυναίκα ενώ απάντησε σε αυτό με τον πιο παραδειγματικό τρόπο.

Ειδικότερα, η γυναίκα που έστειλε το εν λόγω μήνυμα χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων την παρουσιάστρια "περίγελο" και "αξιολύπητη" ενώ της προτρέπει να επισκεφθεί έναν ψυχίατρο και έναν διαιτολόγο. Η Δανάη Μπάρκα ωστόσο, με σεβασμό και αγάπη, απάντησε δημόσια στη γυναίκα αυτή υπογραμμίζοντας -ειρωνικά- πως το μήνυμά της ήταν γεμάτο ενσυναίσθηση.

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της | Οι φωτογραφίες από τη Σέριφο

"Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος, ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κάποιος να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξίγκια για φυσιολογικά και όμορφα.", ήταν το μήνυμα που δέχθηκε το πρωί της Τρίτης η παρουσιάστρια, η οποία απάντησε λέγοντας το εξής :

"Γεια σου και εσένα Φωτεινή. Είσαι μία γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα...εσύ δε θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα; Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου ΚΑΙ τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα.".

"Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και σε έναν διαιτολόγο.." | Το μήνυμα που δέχθηκε στα social media η Δανάη Μπάρκα και η παραδειγματική της απάντηση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ