Η Ζέτα Μακρυπούλια στον γάμο του αδερφού της, Παναγιώτη Μακρυπούλια, 16 ολόκληρα χρόνια πριν | Το mini ροζ φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα

Αξίζει να σημειωθεί πως από τότε, η παρουσιάστρια έχει αλλάξει ραγδαία πολύ το στιλ της ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η ίδια συμβάδιζε πάντοτε με τη μόδα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήταν 2007 όταν ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια, Παναγιώτης Μακρυπούλιας, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στο Νέο Ψυχικό. Η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στην εκκλησία ντυμένη πιο χαριτωμένα από ποτέ ενώ έδειχνε να είναι για τον μεγάλο της αδερφό χαρούμενη αλλά και συγκινημένη.

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε throwback φωτογραφίες από τότε που περπατούσε στην πασαρέλα της εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο

Ειδικότερα, η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε το "παρών" στον γάμο του αδερφού της έχοντας επιλέξει ένα mini, άκρως καλοκαιρινό φόρεμα σε χρώμα ροζ το οποίο στην περιοχή του μπούστου ήταν γεμάτο παγιέτες. Η ίδια είχε συνδυάσει το φόρεμα αυτό με ασημί αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μικρό, άκρως λαμπερό clutch. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής "Ρουκ Ζουκ" ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και εντυπωσιακή, έχοντας ωστόσο επιλέξει να φορέσει λίγα και διακριτικά αξεσουάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αλλάξει ραγδαία πολύ το στιλ της ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η ίδια συμβάδιζε πάντοτε με τη μόδα.

26 χρόνια πριν | Η Ελένη Μενεγάκη σε μία σπάνια φωτογραφία με τη Ρένα Βλαχοπούλου