Follow us

H Τζίνα Αλιμόνου ποζάρει με μπικίνι και αποκαλύπτει το μυστικό της για νεανικό σώμα

"Ένα από τα μυστικά νεότητας είναι..."

MissBloom TEAM
Τζίνα Αλιμόνου Instagram @gina_alimonou

Μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζίνα Αλιμόνου. Η γνωστή επιχειρηματίας και ηθοποιός πόζαρε φορώντας μόνο το μαγιό της ενώ αποκάλυψε στους followers της το μεγάλο της μυστικό για νεανικό σώμα.

Λιτή και κομψή | Η Τζίνα Αλιμόνου ποζάρει σε έναν καταπράσινο κήπο φορώντας ένα μαύρο maxi φόρεμα, δείχνοντας πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Πιο αναλυτικά, η Τζίνα Αλιμόνου φόρεσε το κατακόκκινο μπικίνι της και φωτογραφήθηκε σε μία αμμώδη παραλία δείχνοντας πιο καλλίγραμμη από ποτέ. Η ίδια μάλιστα, με αφορμή την υπέροχη σιλουέτα της και τον τρόπο με τον οποίο πόζαρε, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της ένα από τα μεγάλα της μυστικά.

Ειδικότερα, η Τζένη Αλιμόνου αποκάλυψε πως η στάση του σώματος είναι μία βασική παράμετρος τόσο για την αυτοπεποίθηση όσο και για την αρχοντιά του σώματος ενώ μεταξύ άλλων, η ηθοποιός τόνισε πως οι ευθυτενείς άνθρωποι δείχνουν πάντα νεότεροι.

Τζίνα Αλιμόνου | "Μαγειρεύω στις 06:15 για να δώσω τα γεύματα στα παιδιά μου"

"Ένα από τα μυστικά νεότητας είναι η στάση του σώματος μας και συγκεκριμένα η ίσια πλάτη, η Ελληνική κορμοστασιά. Οι άνθρωποι που είναι ευθυτενείς, ακόμα και όταν είναι σε μεγάλη ηλικία δείχνουν νεότεροι! Η "ίσια πλάτη" χαρίζει αρχοντιά, νεανικότητα και αυτοπεποίθηση!", σημείωσε η Τζίνα Αλιμόνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ