Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφίζεται με το μαγιό της και ξεκαθαρίζει | "Κάποια ρεπορτάζ ήταν από άλλη στρατόσφαιρα, μίλησαν περίεργα για μένα"

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με το μαγιό της και μιλά για τα ρεπορτάζ που μιλούσαν για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "ΟΚ!" φορώντας το μαγιό της και παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη.

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην πρόσφατη αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η μητέρα της στο "Πάμε Δανάη". Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε ανοιχτά για τα φτωχικά χρόνια της ζωής αλλά και για τις σκέψεις που είχε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

"Φυσικά και τα ήξερα από πριν. Γι' αυτό λέω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε αυστηρά έναν άνθρωπο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να ξέρουμε τι έχει περάσει. Και εμείς που εκτιθέμεθα δεν είναι ωραίο να κάνουμε επίκληση στο συναίσθημα ώστε να μας λυπηθούν και να μας αντιμετωπίσουν αλλιώς . Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πω κάτι και ο άλλος θα μου ευχηθεί να πεθάνω, ενώ αν πω ότι έχω πρόβλημα υγείας δεν θα αντιδράσει έτσι. Γιατί να πρέπει να σεβόμαστε τον διπλανό μας μόνο από λύπηση;" είπε η Δανάη Μπάρκα.

Όπως έγινε γνωστό από την ερώτηση που της έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης, η Δανάη Μπάρκα ζήτησε να μη γίνει πολύ ρετούς στις φωτογραφίες που είναι πλέον δημοσιευμένες στο περιοδικό.

Διαβάστε περισσότερα: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ