Follow us

Ο Γιώργος Λεβέντης σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό γιο του

Ο Γιώργος Λεβέντης έχει αποκτήσει μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, τρία παιδιά. Τα δίδυμα, Αναστασία και Νίκο και τον Αριστοτέλη Λεβέντη.

MissBloom TEAM
Γιώργος Λεβέντης NDP

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Λεβέντης. Ο γνωστός και ισχυρός άντρας που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις επιτυχίες του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, και που τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού έχοντας στο πλευρό του τον γιο του.

O Νίκος Βουρλιώτης σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη γλυκύτατη 6χρονη κόρη του, Δέσποινα

Πιο συγκεκριμένα, πατέρας και γιος παρακολούθησαν τη συναυλία του Herbie Hancock ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο στιγμιότυπο. Όπως μάλιστα εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από την παρακάτω φωτογραφία, οι δυο τους μοιάζουν πολύ ενώ φαίνεται πως έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λεβέντης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το μουσικό παιχνίδι "X-Factor" στο οποίο συμμετείχε ως κριτής, έχει αποκτήσει μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, τρία παιδιά. Τα δίδυμα, Αναστασία και Νίκο και τον Αριστοτέλη Λεβέντη.

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 27χρονης κόρης του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα

Ο Γιώργος Λεβέντης σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό γιο του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ