Follow us

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ κάνει διακοπές στην Τοσκάνη | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ και η απίστευτη αισθητική της

Η 27χρονη κάνει διακοπές μαζί με τον αδερφό της, Κωνσταντίνο Αλέξιο, και τη σύντροφό του, Poppy Delevingne.

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Splash News / Ideal Image

Στην Τοσκάνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ απολαμβάνοντας ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης μαζί με καλούς φίλους. Η 27χρονη κοπέλα ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία με τους φίλους της αλλά και τον αδερφό της, Κωνσταντίνο Αλέξιο, και τη σύντροφό του, Poppy Delevingne.

She’s a mood | Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ πήγε στο Glastonbury Festival με τις φίλες της και δημοσίευσε τις πιο cool φωτογραφίες

Ειδικότερα, η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα υπέροχο dump φωτογραφιών αφήνοντάς μας να πάρουμε μία μικρή γεύση από τις διακοπές της αλλά και την αισθητική της. Η ίδια μοιράστηκε εικόνες από το μέρος στο οποίο μένει εκείνη και οι φίλοι της ενώ απαθανάτισε διάφορες από τις δραστηριότητες που επέλεξαν να κάνουν.

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε η 27χρονη ενθουσίασαν και εντυπωσίασαν δικαίως τους followers της αφού η αισθητική της μοιάζει να είναι μοναδική αλλά και ιδιαίτερα προσεγμένη.

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ | Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει και τη βοηθά να διατηρεί το σώμα της καλλίγραμμο και γραμμωμένο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ