Follow us

Η Μαρία Βοσκοπούλου στην αγκαλιά των γονιών της 20 ολόκληρα χρόνια πριν | Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες από το 2003

Το μακρινό 2003, η κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου ήταν μόλις 2 ετών.

MissBloom TEAM
Μαρία Βοσκοπούλου Instagram

Το μακρινό 2003, η μονάκριβη κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου ήταν μόλις 2 ετών. Το αγαπημένο ζευγάρι, που μόλις είχε υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά του, έμοιαζε να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ ενώ η Μαρία Βοσκοπούλου σίγουρα δεχόταν την αγάπη ολόκληρου του κόσμου.

Η Μαρία Βοσκοπούλου ποζάρει φορώντας μπικίνι και παρεό στην πιο καλοκαιρινή και ξέγνοιστη φωτογραφία ever

Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι παρακάτω, σπάνιες φωτογραφίες από το 2003 από τις διακοπές που έκανε τότε η οικογένεια στην Κέρκυρα. Στις εν λόγω φωτογραφίες, η Μαρία Βοσκοπούλου κάθεται στην αγκαλιά των γονιών της τρώγοντας μαζί τους σε κάποιο εστιατόριο. Αγαπημένοι όσο ποτέ, οι τρεις τους είχαν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό που βρισκόταν εκεί με αποτέλεσμα σήμερα να μπορούμε να απολαύσουμε τη γλυκιά αυτή, άκρως σπάνια οικογενειακή στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ως η Μαρία Βοσκοπούλου είναι σήμερα 22 ετών ενώ ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας της αφού ασχολείται με την υποκριτική.

Μαρία Βοσκοπούλου | Ποζάρει με κοντό φόρεμα και μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της

Η Μαρία Βοσκοπούλου στην αγκαλιά των γονιών της 20 ολόκληρα χρόνια πριν | Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες από το 2003
Μαρία Βοσκοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, 2003

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ