Follow us

Δίπατα παπούτσια, crop top και choker | Η 12χρονη κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ροζαλία, είναι style icon και αυτή είναι η απόδειξη

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση μαμάς και κόρης.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μονάκριβη κόρη της έκανε χθες το απόγευμα η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η γνωστή creative director και παρουσιάστρια της εκπομπής "First Dates" έδωσε το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Barbie" έχοντας στο πλευρό της την άκρως στιλάτη κόρη της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν η απόλυτη boho νύφη | Η σπάνια φωτογραφία από τον νησιώτικο γάμο της το 2015

Ειδικότερα, μαμά και κόρη έκαναν μία σπάνια δημόσια εμφάνιση μαγνητίζοντας δικαίως τα βλέμματα όλων. Η 12χρονη Ροζαλία απέδειξε μάλιστα για ακόμα μία φορά πως είναι ένα style icon, επιλέγοντας για αυτή της την εμφάνιση ένα άκρως cool outfit βγαλμένο από τη δεκαετία των '90s και εμπνευσμένο από την γνωστή και αγαπημένη κούκλα, Barbie.

Τα δίπατα παπούτσια της, τα choker στο λαιμό και το crop top της είναι μερικά απο τα κομμάτια που φόρεσε η 12χρονη και που -δίχως αμφιβολία- λατρέψαμε.

Το απόλυτο style icon | Η Ζενεβιέβ ποζάρει μαζί με την υπέροχη κόρη της Ροζαλία σε φωτογράφιση μόδας

Δίπατα παπούτσια, crop top και choker | Η 12χρονη κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ροζαλία, είναι style icon και αυτή είναι η απόδειξη
Ζενεβιεβ Μαζαρί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ