Follow us

Η Τζίνα Αλιμόνου φωτογραφίζεται με λευκό ολόσωμο μαγιό πάνω σε σκάφος στην Πάρο

"Εύχομαι να απολαύσετε τις δροσερές θάλασσες!"

MissBloom TEAM
Τζίνα Αλιμόνου Instagram

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση πόζαρε πριν από λίγες ώρες στον φωτογραφικό φακό, η Τζίνα Αλιμόνου. Η γνωστή επιχειρηματίας απολαμβάνει τον τελευταίο καιρό της διακοπές της στην όμορφη Πάρο, δημοσιεύοντας μάλιστα πολλά στιγμιότυπα από τη καθημερινότητά της εκεί.

Λιτή και κομψή | Η Τζίνα Αλιμόνου ποζάρει σε έναν καταπράσινο κήπο φορώντας ένα μαύρο maxi φόρεμα, δείχνοντας πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Έτσι και πριν από λίγες ώρες, η Τζίνα Αλιμόνου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος καταμεσής της θάλασσας. Φορώντας ένα ολόσωμο, λευκό μαγιό, με λιτά γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά της βρεγμένα και χτενισμένα προς τα πίσω, η Τζίνα Αλιμόνου εντυπωσίασε τους followers της ενώ επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως είναι κομψή ακόμη και στη θάλασσα.

H Τζίνα Αλιμόνου ποζάρει με μπικίνι και αποκαλύπτει το μυστικό της για νεανικό σώμα

"Η μόδα που με συναρπάζει γεννιέται από τη σύνθεση των αντιθέτων: από τη μια η αυστηρή γεωμετρία του πατρόν, από την άλλη η υψηλή δόνηση των καθαρών χρωμάτων! Εύχομαι να απολαύσετε τις δροσερές θάλασσες!", σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ