Follow us

"Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη..." | H Νατάσα Παζαΐτη αποχαιρετά τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η κοινή τους φωτογραφία και τα συγκινητικά λόγια.

MissBloom TEAM
Νατάσα Παζαΐτη NDP

Από τη ζωή έφυγε χθες, σε ηλικία 80 ετών, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στους οικείους της αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Χθες λοιπόν, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να πουν δημόσια "καλό ταξίδι" στην πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια και πρόεδρο του "Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια" και να την αποχαιρετήσουν με τα πιο όμορφα λόγια.

Έφυγε από τη ζωή η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Μεταξύ αυτών και η Νατάσα Παζαΐτη, η οποία έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό post τονίζοντας πως για εκείνη, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη θα είναι πάντα ζωντανή. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία ενώ στη λεζάντα σημείωσε :

"Αγαπημένη Μαριάννα , θα είσαι πάντα δίπλα μας να δίνεις απλόχερα Αγάπη ,Φροντίδα ,Ελπίδα. Θα είσαι πάντα εδώ να φωτίζεις το βλέμμα των αδύναμων παιδιών, των απελπισμένων γονιών που παλεύουν με την ασθένεια. Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη. Θα μου λείψει όμως η γλύκα της φωνής σου, το καθαρό βλέμμα το πλατύ σου χαμόγελο."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ