Follow us

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποχαιρετά τη θεία της, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με μία συγκινητική ανάρτηση

"Η αγκαλιά σου χωρούσε τους πάντες..."

MissBloom TEAM
Όλγα Κεφαλογιάννη Papadakis Press

Την αγαπημένη της θεία, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, αποχαιρέτησε η Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση. Η Υπουργός Τουρισμού μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια και πρόεδρο του "Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια" από τα παλιά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως η προσφορά της στην πατρίδα ήταν ανεκτίμητη.

Έφυγε από τη ζωή η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Πιο αναλυτικά, η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια για τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τονίζοντας πως την αποχαιρετά με σεβασμό και αγάπη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Υπουργός είναι κόρη της Ελένης Βαρδινογιάννη, αδελφή του συζύγου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Βαρδή Βαρδινογιάννη.

"Αγαπημένη μου θεία Μαριάννα, Είναι στιγμές, που τα λόγια στερεύουν. Είναι φτωχά, λίγα, αδύναμα να περιγράψουν αισθήματα, μνήμες, αγάπη, θαυμασμό. Αν κάτι πάντα σε χαρακτήριζε, αυτό θα ήταν μια αγκαλιά. Αγκαλιά αγάπης και στοργής. Αγκαλιά φροντίδας και καλοσύνης. Χωρούσε τους πάντες.

Την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, όλα τα παιδιά που είχαν ανάγκη. Και αυτή η αγκαλιά προσέφερε ελπίδα, ανακούφιση, ζωή. Υπήρξες για εμένα σύμβολο, κίνητρο, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Ο θαυμασμός μου για το ήθος σου ήταν πάντοτε απεριόριστος. Η ανεκτίμητη προσφορά σου στην πατρίδα, το τεράστιο έργο ανθρωπιάς σου θα κρατά τη μνήμη σου ζωντανή για πάντα. Τη μνήμη μιας Μεγάλης Ελληνίδας. Σε αποχαιρετώ με αγάπη και σεβασμό.", έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ