Follow us

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποχαιρετά τη Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη | "Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον Νικόλαο, άνοιξες το σπίτι σου..."

"Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κρατήσουμε ζωντανή την "ΕΛΠΙΔΑ Youth"..."

MissBloom TEAM
Τατιάνα Μπλάτνικ NDP

Τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη θέλησε να αποχαιρετήσει η Τατιάνα Μπλάτνικ μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO σημειώνοντας πως την ευχαριστεί πολύ και για όλα.

15 χρόνια πριν | Η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού σε μία δημόσια εμφάνιση με τη γιαγιά της, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Ειδικότερα, η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε ένα κείμενο αποκαλύπτοντας πως όταν ήρθε στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, Νικόλαο, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη άνοιξε το σπίτι της και αλλά την καρδιά της. Μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Μπλάτνικ σημείωσε πως θα συνεχίσει να εργάζεται για να κρατήσει ζωντανή την "ΕΛΠΙΔΑ Youth" καθώς και πως θα την θυμάται για πάντα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποχαιρετά τη θεία της, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με μία συγκινητική ανάρτηση

"Αγαπητή Μαριάννα, Σου γράφω, στη μνήμη σου, με μεγάλη θλίψη που μας άφησες. Διάλεξα αυτή τη φωτογραφία μας μαζί γιατί, όπως πάντα, υπάρχει φως από πάνω σου, γύρω σου και μέσα σου. Για μένα ήσουν και θα είσαι πάντα "φως". Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον σύζυγό μου Νικόλαο πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, άνοιξες το σπίτι σου, την καρδιά σου και με πήρες κάτω από τα φτερά σου – και πολλές φορές το να σε έχω κοντά μου με έκανε να νιώθω ασφάλεια. Και μετά είδα ότι αυτό έκανες για την οικογένειά σου και τα χιλιάδες παιδιά που βοήθησες και έσωσες. Ήσουν ένας ασφαλής χώρος, ένας φάρος φωτός, ελπίδας -της ΕΛΠΙΔΑΣ- και θα συνεχίσεις να είσαι έτσι καθώς η κληρονομιά σου ζει μέσα από τα παιδιά, τα εγγόνια, τη δουλειά σου και τον αντίκτυπο που είχες σε τόσους πολλούς. Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τους πάντες να αισθάνονται μοναδικοί και σημαντικοί και ξεχωριστοί. Κι εσύ το έκανες αυτό. Επειδή ήσουν σημαντική και ξεχωριστή. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κρατήσουμε ζωντανή την "ΕΛΠΙΔΑ Youth". Ένα icon. Μια πιστή φίλη. Και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ξέρουμε ότι αγαπούσες την οικογένειά σου. Είσαι αγαπημένη – χθες, σήμερα και αύριο και θα είσαι πάντα μαζί μας. Καλό Ταξίδι Μαριάννα. Σε ευχαριστούμε που κάνετε τον κόσμο καλύτερο.", έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ