Follow us

Αλεξάνδρα Μαροσούλη | Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη είναι το πιο stylish κορίτσι της παραλίας - Το χαριτωμένο ροζ καφτάνι και οι φούξια σαγιονάρες

Η υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Στη θάλασσσα με τη μονάκριβη κόρη της πήγε χθες η Ελεονώρα Μελέτη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία από την παραλία.

Η Ελεονώρα Μελέτη κοιτάει τον σύζυγό της και "λιώνει" | Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Θοδωρή Μαροσούλη

Η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια πήρε την Αλεξάνδρα και πήγαν στην παραλία, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα σχετικό στιγμιότυπο στα social media. Συγκεκριμένα, λίγο πριν φτάσουν στη θάλασσα, η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία τη μονάκριβη κόρη της δείχνοντας στους followers της και το outfit της, το οποίο ομολογουμένως μας "έκλεψε" την καρδιά. Πιο συγκεκριμένα, η 5χρονη Αλεξάνδρα εμφανίστηκε στην παραλία με ένα εμπριμέ, άκρως χαριτωμένο ροζ καφτάνι το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι φούξια σαγιονάρες.

Η γλυκύτατη κόρη της παρουσιάστριας και του Θοδωρή Μαροσούλη φαίνεται πως αγαπάει πολύ το ροζ χρώμα ενώ κάτι μας λέει πως αγαπάει εξίσου πολύ και τη μόδα.

H Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τον λόγο που έδωσε στην κόρη της το όνομα "Ωκεανίς"

Αλεξάνδρα Μαροσούλη | Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη είναι το πιο stylish κορίτσι της παραλίας - Το χαριτωμένο ροζ καφτάνι και οι φούξια σαγιονάρες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ