Follow us

H Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τον λόγο που έδωσε στην κόρη της το όνομα "Ωκεανίς"

Στις 30 Ιουλίου η γνωστή παρουσιάστρια και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο ενώ βάπτισαν την κόρη τους δίνοντάς της το όνομα "Αλεξάνδρα - Ωκεανίς".

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή το τέλος της εκπομπής της, "Mega Καλημέρα". Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την χρονιά που πέρασε ενώ αναφέρθηκε στον θρησκευτικό της γάμο με τον Θοδωρή Μαροσούλη αλλά και στη βάπτιση της κόρης τους.

"Εγώ για μια βάφτιση πήγαινα …" | Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει το παρασκήνιο του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως ο γάμος της με τον Θοδωρή Μαροσούλη επισκίασε την βάπτιση της κόρης τους, που ήταν το σημαντικότερο γεγονός, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που της έδωσαν το όνομα "Αλεξάνδρα - Ωκεανίς". Ειδικότερα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως "Αλεξάνδρα" λένε την πεθερά της ενώ το "Ωκεανίς" είναι το δικό της αγαπημένο όνομα, που ήθελε πολύ να το δώσει στο παιδί της μιας που δεν πρόκειται, όπως τόνισε, να κάνει άλλο.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε on air τον λόγο που δε θα ξανακάνει μπότοξ

"Στεναχωριέμαι, γιατί το βασικό event ήταν η βάφτιση της κόρης μου και τελικά ο γάμος την επισκίασε. Ήταν η ημέρα της κόρης μου. Ήταν τελείως απρόσμενο και απρογραμμάτιστο, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους όσοι ήταν εκεί παρευρισκόμενοι. Ο σύζυγός μου ήθελε ανέκαθεν θρησκευτικό γάμο.

Αλεξάνδρα λένε την πεθερά μου αλλά είναι έτσι κι αλλιώς από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το Ωκεανίς μου αρέσει πάρα πολύ και το ζήτησα ως χάρη από τον άντρα μου. Του λέω: επειδή δεν με βλέπω να κάνω δεύτερο παιδί και μου αρέσει αυτό το όνομα, να του το δώσουμε συμπληρωματικό;", είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ