Follow us

H Κατερίνα Παπακωστοπούλου είναι μία περήφανη μαμά | Η σπάνια φωτογραφία με την πανέμορφη κόρη της με αφορμή την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις

"Μια νέα διαιτολόγος ανοίγει τα φτερά της! Φοιτήτρια πλέον..."

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπακωστοπούλου Instagram

Μία σπάνια φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η δημοσιογράφος του Star Channel ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την πανέμορφη κόρη της, με αφορμή την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου | Αυτή είναι η πανέμορφη 17χρονη κόρη της - Οι κοινές τους φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλιά της

Ειδικότερα, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της "καλή σταδιοδρομία", με τον πιο ωραίο τρόπο. Συγκεκριμένα, η ίδια μοιράστηκε με τους followers της μία συγκινητική τους φωτογραφία λέγοντας πως η κόρη της είναι πλέον φοιτήτρια. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε μάλιστα πως η18χρονη πρόκειται να γίνει διαιτολόγος ενώ επέλεξε να σπουδάσει παράλληλα και βιοϊατρικές επιστήμες.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου | "Ο σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην άντρα μου"

"Μια νέα διαιτολόγος ανοίγει τα φτερά της! Φοιτήτρια πλέον σε μια σχολή που σχετίζεται με την υγεία και της δίνει ευκαιρίες για τόσα νέα πράγματα! Παράλληλα επέλεξε να κάνει μαζί κι ένα δεύτερο όνειρό της, τη φοίτηση στις βιοϊατρικές επιστήμες. Οι γονείς είμαστε εκεί και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις!
Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς για να χαιρόμαστε τις χαρές των παιδιών μας❤️🧿 εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε ΟΛΑ τα παιδιά σε ό,τι κι αν επέλεξαν!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ