Follow us

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον λόγο που απέχει τον τελευταίο καιρό από τα social media

"Έχω ψιλοχαθεί λίγο από τα social γιατί..."

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Τον λόγο για τον οποίο απέχει τον τελευταίο καιρό από τα social media θέλησε να αποκαλύψει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρώην παίκτρια του "Survivor All Star" μίλησε στην κάμερα του κινητού της και στους followers της λέγοντας πως δεν έχει συμβεί κάτι κακό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μαύρο μπικίνι και παρεό απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές | Οι σέξι φωτογραφίες από την όμορφη Λέσβο

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε πως η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα σε συνδυασμό με τη μετακόμιση που κάνει στα γραφεία της εταιρίας της την έκαναν να πάρει λίγο τον χρόνο της, μένοντας συνειδητά εκτός social.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πιο fit από ποτέ | Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό στο Instagram

"Καλησπέρα. Έχω ψιλοχαθεί λίγο από τα social γιατί γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί παντού είναι πολύ στενάχωρη, οπότε αποφάσισα να μείνω για λίγο εκτός. Πέρα από αυτό, έχω και την μετακόμιση των εταιρειών μου. Γίνεται ένας χαμός αλλά όλα καλά, είμαι εδώ, επανέρχομαι. Για εσάς που ρωτάτε δεν έχει συμβεί κάτι απλά γίνεται ένας πανικός στο γραφείο.", είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ