Follow us

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υιοθέτησε τη νέα αγαπημένη τάση νυχιών της Hailey Bieber

Απλά υπέροχη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

To αγαπημένο της nail salon επισκέφθηκε προ ημερών η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προκειμένου να ανανεώσει το μανικιούρ της. Καθώς ο καιρός έχει ζεστάνει αρκετά, η παρουσιάστρια "άφησε" πίσω της τα αγαπημένα της κόκκινα και μπορνό νύχια, προκειμένου να υιοθετήσει ένα πιο φωτεινό, καθαρό mani.

Ελένη Μενεγάκη | Αυτό είναι το "μυστικό" άρωμα που φορά εδώ και 25 χρόνια

Υιοθέτησε έτσι την τάση των pearl nails, δηλαδή των ημιδιάφανων ροζ νυχιών με πολύ λαμπερό, περλέ φινίρισμα. Πρόκειται για μία τάση που κολακεύει πάρα πολύ τα άκρα, ενώ χαρίζει έναν αέρα πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υιοθέτησε τη νέα αγαπημένη τάση νυχιών της Hailey Bieber

Αυτή είναι η νέα αγαπημένη τάση και της Hailey Bieber, η οποία να σου θυμίσουμε πως ήταν το πρόσωπο-κλειδί πίσω από το viral glazed donut movement aka των πολύ λαμπερών σχεδόν reflective νυχιών.

Η εν λόγω τάση αναδεικνύει τόσο τα μακριά, όσο και τα κοντά νύχια με την αγαπημένη επιλογή των celebrities να είναι το δίχως άλλο τα μακριά νύχια με αμυγδαλωτό σχήμα.

Να σου θυμίσουμε κάπου εδώ ότι στη μόδα είναι τώρα και το λεγόμενο pearl makeup, δηλαδή το αστραφτερό μακιγιάζ σε αποχρώσεις του εκρού, του λευκού και του ασημί με έντονες γυαλάδες. Προϊόντα-κλειδιά σε αυτό είναι τα τα highlighting προϊόντα (βλ. σκιές και ρουζ) που μπορεί να είναι κρεμώδη ή σε μορφή πούδρας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το απρόσμενο χρώμα κραγιόν που θα κυριαρχήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ