Follow us

"Η δική μου, υπέροχη πραγματικότητα..." | Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παίζει παιχνίδια στην πισίνα με τον 8χρονο γιο της και γίνεται ξανά παιδί

Τα υπέροχα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τα ασταμάτητα παιχνίδια στην πισίνα.

MissBloom TEAM
Ευδοκία Ρουμελιώτη Instagram

Το πιο χαρούμενο καλοκαίρι της φαίνεται πως περνάει η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη "Μήδεια" του Frank Castorf, φροντίζει να αφιερώνει όλον της τον ελεύθερο χρόνο στον γιο της ενώ όπως όλα δείχνουν, τα καταφέρνει περίφημα.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της και τους πανέμορφους γιους του

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες μέρες, η Ευδοκία Ρουμελιώτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο υπέροχες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να παίζει με τον γιο της σε μία πισίνα, και να γελά με την καρδιά της. Όπως όλα δείχνουν, όταν η ηθοποιός είναι μαζί με τον 8χρονο πια Δημήτρη γίνεται και η ίδια παιδί και αυτό, δε μπορεί να το κρύψει με τίποτα.

"Και μετά το ταξίδι της Μήδειας ….ξανά πίσω στην πραγματικότητα ….τη δική μου, υπέροχη πραγματικότητα.", σημείωσε γλυκά στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Δημήτρης, έχει μεγαλώσει εκπληκτικά πολύ | "Και περνάει ο καιρός και ούτε που τον καταλαβαίνουμε…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ