Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαθανατίζει τον γιο της, Ιωάννη - Εφραίμ, αγκαλιά με μία γάτα στην πιο γλυκιά φωτογραφία ever

"Τα παιδάκια μου λάτρεψαν αυτό το υπέροχο γατάκι..."

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Μία υπέροχη φωτογραφία του γιου της, Ιωάννη - Εφραίμ, ανήρτησε πριν από λίγες ώρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Happy Day" απαθανάτισε τον γιο της αγκαλιά με μία γάτα, στην πιο γλυκιά φωτογραφία του ever.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Στον Γιαννάκη ήθελα να το παλέψω, να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά ο γιατρός μου, μού είπε ότι έχει κινδύνους"

Πιο αναλυτικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευεσε στα Instgram stories της μία φωτογραφία του 5χρονου γιου της ο οποίος έδειξε να ξετρελαίνεται με μία αδέσποτη γάτα που βρήκε στον δρόμο και αγάπησε κατευθείαν. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανήρτησε το στιγμιότυπο που απαθανάτισε σημειώνοντας πως τα παιδιά της λάτρεψαν το υπέροχο αυτό γατάκι του οποίου το όνομα είναι Marshmallow.

"Τα παιδάκια μου λάτρεψαν αυτό το υπέροχο γατάκι που όπως μου είπαν το λένε Marshmallow!", σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλωσορίζει τον Αύγουστο φορώντας μαύρο μπικίνι και διάφανο παρεό | Το κομψό και λιτό outfit παραλίας που επέλεξε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαθανατίζει τον γιο της, Ιωάννη - Εφραίμ, αγκαλιά με μία γάτα στην πιο γλυκιά φωτογραφία ever

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ