Follow us

"Τελευταία χάνω την υπομονή μου με την Αλεξάνδρα…" | Η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται πως είναι μία ευάλωτη μητέρα

"Μερικές φορές φτάνω στα όρια της τρέλας, όχι της υπομονής…"

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Ένα άκρως εξομολογητικό post έκανε πριν από λίγες ώρες, στα προσωπικά της social media, η Ελεονώρα Μελέτη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε μία φωτογραφία της στο Instagram της γράφοντας στη λεζάντα ένα μακροσκελές κείμενο αναφορικά με όλα όσα νιώθει τον τελευταίο καιρό.

Αλεξάνδρα Μαροσούλη | Η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη είναι το πιο stylish κορίτσι της παραλίας - Το χαριτωμένο ροζ καφτάνι και οι φούξια σαγιονάρες

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχτηκε πως τον τελευταίο καιρό χάνει πολύ εύκολα την υπομονή της με την κόρη της, Αλεξάνδρα, η οποία μοιάζει να τεστάρει τα όριά της. Η ίδια σημείωσε πως είναι μία ευάλωτη μητέρα ενώ τόνισε πως κάθε φορά που φτάνει στα όριά της, απομακρύνεται αναζητώντας την ηρεμία της επιστρέφοντας καλύτερη μαμά.

"Νιώθω πολύ άσχημα όταν δε μπορώ…" | Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει ανοιχτά για τις κακές μέρες που έχει ως μητέρα

"Χώθηκα στη σκηνούλα μου και ένιωσα μια ασφάλεια, μια προστασία απέναντι σε όλα όσα με έκαναν λίγο νωρίτερα να τρέξω. Να φταίει η σκηνή; Ο άνθρωπος εξάλλου αυτό αναζητά σε όλο το ταξίδι της ζωής του. Την επιστροφή στη μήτρα. Γι’ αυτό έμεινε σε σπηλιές, γι’ αυτό έφτιαξε σπίτια και αυτοκίνητα… έχει ανάγκη να περιβάλλεται από κουκούλια.

Εκεί μέσα στο κουκούλι μου ένιωσα τύψεις που τελευταία χάνω την υπομονή μου με την Αλεξάνδρα. "Τεστάρει τα όρια σου μου λένε", "Είμαι απλά κουρασμένη" απαντώ. Μερικές φορές φτάνω στα όρια της τρέλας, όχι της υπομονής. Μερικές φορές θέλω απλά να με καταλάβει, αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται. Και προσπαθώ να τη καταλάβω εγώ. Αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.

Και τότε συνειδητοποιώ ότι είμαι μια ανθρώπινη ευάλωτη μαμά. Που φτάνει στα όρια της. Και τότε φεύγω κ αναζητώ λίγη απομόνωση και λίγη ηρεμία στη σκηνούλα μου. Μπορεί κ εγώ να θέλω να επιστρέψω στη μήτρα. Αλλά αν το θέλω εγώ θα το θέλει και η Αλεξάνδρα. Και όταν αρχίζω αυτές τις σκέψεις έχει έρθει η ώρα να παραγγείλω ένα Μοχίτο. Και απλά κάθομαι εκεί χωρίς να κάνω τίποτα, μέχρι να αρχίσω να ακούω τα κουνούπια να "ζζζζζιζουν" στα αυτιά μου. Τότε επιστρέφω. Καλύτερη μαμά από πριν.", έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ