Follow us

Ο Κώστας Μαρτάκης για το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας οικογένειας | "Όσο περνούν τα χρόνια, ολοένα απομακρύνομαι από αυτή τη σκέψη"

''Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη''.

Κώστας Μαρτάκης (2)

Ο Κώστας Μαρτάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "ΟΚ!" μίλησε για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να αποκτήσει την δική του οικογένεια.

Αναλυτικότερα, αναφέρθηκε αρχικά στο πώς ήταν ως παιδί ο τραγουδιστής. "Ήμουν πολύ ατίθασος, πειραχτήρι και ασταμάτητος. Μου έλεγε η μάνα μου πως ακόμα και στον ύπνο μου δεν σταματούσα να κινούμαι. Είχα και ένα αγγελικό πρόσωπο, οπότε ξεγελούσα τους πάντες".

Ενώ για την μητέρα του σχολίασε με θαυμασμό: ''Χωρίς εκείνη δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Θυσίασε πολλά πράγματα για τα παιδιά της. Ήταν πολύ υποστηρικτική''.

Όσον αφορά την ιδέα να δημιουργήσει κάποια στιγμή τη δική του οικογένεια, απάντησε: "Από μικρός το έλεγα αλλά, όσο περνούν τα χρόνια, νομίζω πως ολοένα απομακρύνομαι από αυτή τη σκέψη. Έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη και να κάνω παιδιά. Αγαπώ πολύ τα παιδιά αλλά παράλληλα με αγχώνει και η τεράστια ευθύνη που έχουν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ