Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Οικογενειακώς για μπάνιο στη θάλασσα - Οι σπάνιες κοινές φωτογραφίες με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους

Ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα.

MissBloom TEAM
Ίαν Στρατής, Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Δεκέμβρη του 2022. Η μικρή Ολίβια έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της επιχειρηματία και του αγαπημένου της, Ίαν Στρατή, κάνοντας το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Κι ενώ η Mairiboo συνηθίζει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την 8 μηνών κόρη της, αλλά και πολλά tips που αφορούν τη μητρότητα, δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες και με τους τρεις τους. Πράγμα που άλλαξε πριν λίγες ώρες, όταν η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες τους από τη σημερινή ημέρα τους στην παραλία.

Μαίρη Συνατσάκη | Η νέα, πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Συγκεκριμένα, οι τρεις τους πέρασαν ολόκληρη την Κυριακή στη θάλασσα, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς αλλά και τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού. Τα σπάνια αυτά κοινά τους στιγμιότυπα τα συνέθεσε σε ένα βίντεο, το οποίο ανήρτησε στο προφίλ της, συγκεντρώνοντας άπειρα likes μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ