Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας..."

Οι πρώτες δηλώσεις της γνωστής παρουσιάστριας μετά τη βάπτιση του μονάκριβου γιου της.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Τον μονάκριβο γιο τους βάπτισαν το απόγευμα του Σαββάτου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, δίνοντάς του το όνομα Βλάσσης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου της, Βλάσση (φωτό)

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη βάπτιση του μονάκριβού της πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ ενώ δε δίστασε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών αποκαλύπτοντας πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της επιθυμούν να κάνουν και δεύτερο παιδί. Η ίδια μάλιστα μίλησε για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βάπτισης του Βλάσση ενώ τόνισε πως έκλαψε ελάχιστα.

Κοιλιακοί "πέτρα" | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φοράει το μπικίνι της και εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα της, 8 μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

"Ο μικρός έκλαψε λιγάκι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Ήταν μια στιγμή μοναδική για εμάς. Νονοί είναι η αδερφή του συζύγου μου, η Αλεξάνδρα και η Σούλα, η αγαπημένη μας φίλη. Θα πάρουμε μια ανάσα και θα δούμε για τον θρησκευτικό γάμο. Προσέχω τη διατροφή μου αλλά μετά τις διακοπές και με τις προετοιμασίες της βάπτισης, τα έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η δουλειά μου, μου λείπει πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω. Θα τα πούμε όλα όμως στην πορεία. Εννοείται ότι θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ