Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Πήγα σε γιατρούς, έχω βαρεθεί να ακούω να λένε: "Εεεε όσο περνάνε τα χρόνια, σαν να έληξα σαν γιαούρτι""

"Πρέπει να κάνω εγχείρηση..."

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Πρεμιέρα έκανε χθες, Δευτέρα, η εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ, με παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Οι δυο τους έδειξαν να χαίρονται ιδιαίτερα με την επιστροφή τους, όπως άλλωστε και οι τηλεθεατές, ενώ από μέρους τους δεν έλειψαν οι αποκαλύψεις.

Φακίδες στο πρόσωπο και χαμόγελο στα χείλη | Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ, πιο όμορφη και ξέγνοιαστη από ποτέ

Ειδικότερα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως φέτος δε θα εμφανίζεται καθόλου με τακούνια στην εκπομπή αφού ο γιατρός την προέτρεψε να σταματήσει να τα φορά ή να προβεί σε εγχείρηση.

Παύλος και Σοφία Γαλακτερού | Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες και τα αστεία στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές αποδεικνύουν πόσο αγαπημένα αδέρφια είναι

"Έχω πρόβλημα φέτος θα αλλάξω δεν μπορώ να φορέσω τακούνια. Εγώ γεννήθηκα με τακούνια. Πήγα σε γιατρούς και παντού έχω βαρεθεί να ακούω να λένε: "Εεεε όσο περνάνε τα χρόνια, σαν να έληξα σαν γιαούρτι”. Έπαθα το σύνδρομο της μπαλαρίνας, πρέπει να κάνω εγχείρηση ή να μη φοράω τακούνια. Τώρα έχω πάρει παυσίπονο για να φοράω τακούνια. Το έχουν οι μπαλαρίνες και οι ποδοσφαιριστές δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο.", είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ