Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Ένα παιδί δε θα ξυπνήσει σήμερα..."

Η δημόσια τοποθέτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση για την τραγωδία στο "Blue Horizon".

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση NDP

Θέση για το τραγικό συμβάν που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά θέλησε να πάρει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, γράφοντας μερικά λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Blue Horizon | Κρητικός, μέλος 10μελούς οικογένειας και με εισιτήριο ο 36χρονος που σκοτώθηκε στον Πειραιά

Πιο αναλυτικά, η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" μίλησε για το τραγικό αυτό συμβάν τονίζοντας πως άνθρωποι σαν αυτόν που έσπρωξε τον 36χρονο στη θάλασσα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Κυκλοφορούν όμως και άνθρωποι σαν αυτούς που φώναξαν με σκοπό το πλοίο να γυρίσει τελικά πίσω, στο λιμάνι. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση σημείωσε μεταξύ άλλων, σε μαύρο φόντο, πως ένα παιδί δε θα ξυπνήσει σήμερα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ασκούν την εξουσία τους χωρίς να λογαριάζουν τίποτα και κανέναν.

Η Ρούλα Ρέβη πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο "Blue Horizon" περιγράφοντας την τραγωδία αυτή με δύο μονάχα λέξεις

"Για μια ολόκληρη χώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι."

"Ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσι χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την "εξουσία” τους (ο Θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα."

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Ένα παιδί δε θα ξυπνήσει σήμερα..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ