Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε πλούσιος θα μας απαγορευόταν η είσοδος;"

Η νέα ανάρτηση της επιχειρηματία για την τραγωδία που σημειώθηκε στο "Blue Horizon".

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση NDP

Μία νέα ανάρτηση έκανε σήμερα, Πέμπτη, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μέσα από τα προσωπικά της social media με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο "Blue Horizon", στο λιμάνι του Πειραιά.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Ένα παιδί δε θα ξυπνήσει σήμερα..."

Η γνωστή επιχειρηματίας φαίνεται πως δε μπορεί να δεχθεί όλα όσα συνέβησαν αφού συνεχώς αναρτά σχετικό περιεχόμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η ίδια, πριν από λίγη ώρα, ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο τονίζοντας πως αυτό συνέβη επειδή ο αδικοχαμένος Αντώνης δεν ήταν κάποιος πλούσιος και αναγνωρίσιμος ενώ τόνισε πως όσοι ευθύνονται για αυτό, σίγουρα δεν περίμεναν το βίντεο το οποίο αποδεικνύει περίτρανα πως δεν πρόκειται για ατύχημα.

"Και αναρωτιέμαι άδικα βέβαια αν είχα σκάσει εγώ η οποιοσδήποτε πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφάλειας από πίσω θα μας απαγορευόταν η είσοδος ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είστε. Εκεί που σας παίρνει τα κάνετε. Αλλά το βίντεο δεν το περιμένατε. Ελπίζατε πως θα το περάσουν για "ατύχημα”.", σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε πλούσιος θα μας απαγορευόταν η είσοδος;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ