Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Τη νύχτα που η Ελλάδα πνιγόταν εμείς πηγαίναμε στους ημιτελικούς των Emmy Awards σαν την μπάντα του Τιτανικού…"

Ο ηθοποιός θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αναφορικά με τα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα.

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Το δικό του σχόλιο με τον δικό του μοναδικό τρόπο θέλησε να κάνει ο Αντίνοος Αλμπάνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για όλα τα γεγονότα που πλήττουν τις τελευταίες μέρες τη χώρα.

Ελεονώρα Μελέτη | "Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram; Γιατί δεν διάγουμε βίον ενάρεστο όπως οι φιλοσοφίες μας;"

Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανήρτησε μία φωτογραφία του στα social media από τα Emmy Awards στα οποία παραβρέθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ένιωσε σαν τη μπάντα του Τιτανικού. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε πιο καλοντυμένος και λαμπερός από ποτέ, ζώντας μία άλλη πραγματικότητα από αυτή της χώρας η οποία εκείνη την ώρα κυριολεκτικά πνιγόταν.

"Τη νύχτα που η Ελλάδα πνιγόταν εμείς πηγαίναμε στους ημιτελικούς των Emmy Awards σαν την μπάντα του Τιτανικού…", σημείωσε στη λεζάντα της περιγραφής ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Καίτη Γαρμπή | "Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ