Αντίνοος Αλμπάνης | "Τη νύχτα που η Ελλάδα πνιγόταν εμείς πηγαίναμε στους ημιτελικούς των Emmy Awards σαν την μπάντα του Τιτανικού…"

Ο ηθοποιός θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αναφορικά με τα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το δικό του σχόλιο με τον δικό του μοναδικό τρόπο θέλησε να κάνει ο Αντίνοος Αλμπάνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για όλα τα γεγονότα που πλήττουν τις τελευταίες μέρες τη χώρα.

Ελεονώρα Μελέτη | "Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram; Γιατί δεν διάγουμε βίον ενάρεστο όπως οι φιλοσοφίες μας;"

Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανήρτησε μία φωτογραφία του στα social media από τα Emmy Awards στα οποία παραβρέθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ένιωσε σαν τη μπάντα του Τιτανικού. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε πιο καλοντυμένος και λαμπερός από ποτέ, ζώντας μία άλλη πραγματικότητα από αυτή της χώρας η οποία εκείνη την ώρα κυριολεκτικά πνιγόταν.

"Τη νύχτα που η Ελλάδα πνιγόταν εμείς πηγαίναμε στους ημιτελικούς των Emmy Awards σαν την μπάντα του Τιτανικού…", σημείωσε στη λεζάντα της περιγραφής ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Καίτη Γαρμπή | "Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας"