Follow us

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας | Τα δίδυμα παιδιά τους έγιναν 8 ετών - Η υπέροχη φωτογραφία από το πάρτι τους και οι συγκινητικές ευχές της φωτογράφου

"8 χρόνια που έφυγαν όπως τρέχει το νερό στη βρύση…"

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη, παιδιά Instagram

Τα γενέθλιά τους είχαν χθες τα δίδυμα παιδιά της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα. Η Ειρήνη - Χρυσή και ο Μιχαήλ - Άγγελος έγιναν 8 ετών, με τη φωτογράφο να δημοσιεύει στα social media την πιο γλυκιά τους φωτογραφία.

Η Ρούλα Ρέβη πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο "Blue Horizon" περιγράφοντας την τραγωδία αυτή με δύο μονάχα λέξεις

Ειδικότερα, λίγες ώρες πριν, η Ρούλα Ρέβη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία των διδύμων γράφοντας ένα τρυφερό, μακροσκελές κείμενο για τη ζωή της τα τελευταία οκτώ χρόνια ως μαμά.

"Ναι! 8 χρόνια που έφυγαν όπως τρέχει το νερό στη βρύση … με ορμή , δύναμη Χαρά και δυσκολίες , φόβο , φόβο απο την πρώτη μέρα που παλεύω με αυτόν και που είναι η μόνη φάση στη ζωή μου όλη που του επέτρεψα να μπει μέσα στην καρδιά μου .!
Πώς γίνεται; Υπήρξα Ατρόμητος άνθρωπος αλλά αυτή η υπερβολική αγάπη και ευθύνη μαζί με νικούσαν πολλές στιγμές , στιγμές που επέτρεψα στον φόβο για αυτούς τους 2 , να μπαίνει ανάμεσα μας και να λέω λόγια που δεν πιστεύω …. "Πρόσεχε, μην κολυμπάς βαθιά ,μην τρέχεις τόσο γρήγορα, έχεις ανεβεί πολύ ψηλά , δεν σε βλέπω για ώρα και ανησυχώ, έχεις πολύ πυρετό, δεν έφαγες , δεν πήγες τουαλέτα , πες μου γιατί έχεις νεύρα, τι σε πείραξε , ποιος σε πλήγωσε" και εκατομμύρια ατάκες…. Ατάκες που αλλάζουν γίνονται σοβαρές , συναισθηματικές , πιο δύσκολες ερωτήσεις κάθε μέρα , ακόμα πιο δύσκολες οι συμβουλές . Πάνω που λέω το χω για πλάκα αυτά τα τα 2 άτομα μου ρίχνουν ένα καινούριο δόλωμα , όχι σε εμένα , στον φόβο μου σε αυτόν που κάθε νύχτα που τους κοιτάζω να κοιμούνται λογαριάζομαι μαζί του για να μην φαίνεται στα μάτια μου και στη φωνή μου! Μαζί του θα ζω ας μην κοροϊδευόμαστε απλά στο ρινγκ που παλεύω με τους φόβους μου για τα παιδιά μου κάθε μέρα δυναμώνω κιόλας , προπονούμαι και ευχαριστώ που ξυπνάω και ξεχνάω κάθε τι δύσκολο και έχω γίνει υπέροχη ηθοποιός για να κάνω τα παιδιά μου να πιστέψουν με όλη τους τη καρδιά πως ετούτος ο κόσμος είναι καλός , είναι υπέροχος και όλα θα πηγαίνουν καλά αν είναι καλοί άνθρωποι γιατί οι καλοί άνθρωποι κερδίζουν …
Χρόνια πολλά αγάπες μου, φωτεινά μου αστέρια που τις νύχτες ψάχνω να βρω πως θα κανουμε όμορφες τις μέρες σας . Σας λατρεύουμε 🌸", έγραψε η Ρούλα Ρέβη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ