Follow us

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε για πρώτη φορά πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

"Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου..."

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον γιο της, Βλάσση, αλλά και στην εγκυμοσύνη της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε στην εκκλησία με τον γιο της, Βλάσση, για την πρώτη του κοινωνία

Πιο αναλυτικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε τριάντα κιλά ενώ τόνισε πως τα έχασε θέλοντας και μη. Συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως δεν ήταν αυτοσκοπός της να χάσει τα κιλά ωστόσο υπογράμμισε πως ήθελε πολύ να μπει στα ρούχα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε στους δημοσιογράφους λίγο μετά τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, όπου εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε για πρώτη φορά πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | "Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό..."

"Ο μικρός Βλάσσης είναι καλά. Έκλαψε στη βάφτιση. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε, δεν ήταν στα πλάνα μου να επιστρέψω φέτος. Δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση φέτος. Από τη νέα σεζόν θέλω να κάνω. Μόνο όταν βάζω την υπογραφή μου μιλάω. Θεωρώ άκομψο να σας πω κάτι, αν δεν έχω υπογράψει. Δεν ήθελα να κάνω τα ίδια στην τηλεόραση. Ούτε το "Κάτι Ξαναψήνεται", ούτε το "My Style Rocks". Πολλά πρωινά δεν έχει η τηλεόραση; Να κάνω και εγώ ένα; Ιδανικά θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση."

"Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη."

"Θέλουμε θρησκευτικό γάμο. Μπορεί να γίνει και τον χειμώνα.", είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ