Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | "Ας είμαι έστω ελάχιστα χρήσιμη..."

Ο προβληματισμός της επιχειρηματία αναφορικά με όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα και τα social media.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Ένα ιδιαίτερο Instagram story δημοσίευσε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό, η Μαίρη Συνατσάκη. Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε μία φωτογραφία της ενώ μοιράστηκε με τους followers της τους προβληματισμούς που έχει τον τελευταίο καιρό αναφορικά με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα και τα social media.

Μαίρη Συνατσάκη | Η μονάκριβη κόρη της, Ολίβια, έγινε 9 μηνών - Η συγκινητική ανάρτηση της επιχειρηματία

Ειδικότερα, η Mairiboo τόνισε πως προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της όλες αυτές τις μέρες ενώ αποκάλυψε πως από τότε που έγινε μητέρα, την επηρεάζουν όλα, σε μεγάλο βαθμό. Η ίδια σημείωσε συγκεκριμένα πως έχει χάσει την ικανότητά της να ξεχνιέται λέγοντας χαρακτηριστικά πως ξέρει ότι δεν είναι και η καλύτερη παρέα στα social media.

"Δεν έχω κάνει την κλήρωση, την ξέχασα. Προσπαθώ πολύ να μην χάσω τη ψυχραιμία μου με την πραγματικότητα. Να νιώθω ταυτόχρονα τυχερή που δεν έχει βρει το σπίτι μου μια τέτοια καταστροφή και απόγνωση που τόσο πολλοί άνθρωποι είναι αντιμέτωπη με μια. Συγγνώμη δεν είμαι και η καλύτερη παρέα εδώ μέσα.

Δεν ξέρω πώς να κρατήσω την ισορροπία ανάμεσα στο "ας είμαι έστω ελάχιστα χρήσιμη σε αυτή την πλατφόρμα ποστάροντας ανάγκες για βοήθεια" και από την άλλη ξέρω ότι ψάχνετε κι εσείς να ξεχαστείτε μπαίνοντας εδώ. Έχω χάσει την ικανότητα να ξεχνιέμαι ιδίως μετά την μικρή.", είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη | "Ας είμαι έστω ελάχιστα χρήσιμη..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ