Follow us

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη | Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο και η απερίγραπτη χαρά του τραγουδιστή

"Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού..."

MissBloom TEAM
Μαριλού Κόζαρη και Πάνος Μουζουράκης NDP

Τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες ο Πάνος Μουζουράκης, με αφορμή τον ερχομό της πρώτης του πρώτου του παιδιού. Ειδικότερα, πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Πάνος Μουζουράκης κα η Μαριλού Κόζαρη μόλις έγιναν γονείς

Πιο αναλυτικά, ο Πάνος Μουζουράκης ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο σημειώνοντας στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης τα πιο όμορφα λόγια. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης τόνισε πως λαμβάνει άπειρη αγάπη τις τελευταίες μέρες, από παντού, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τους γιατρούς και τους νοσοκόμους του μαιευτηρίου.

"Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές.
Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή.", σημείωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ