Follow us

Η ερωτική εξομολόγηση του Σπύρου Μαργαρίτη στη Τζένη Μελιτά και οι αδημοσίευτες, υπέροχες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους

"Πόσο τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια..."

MissBloom TEAM
Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης Instagram

Μία υπέροχη ανάρτηση από την ημέρα του γάμου του με τη Τζένη Μελιτά δημοσίευσε λίγες ώρες πριν, ο Σπύρος Μαργαρίτης. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μοιράστηκε με τους followers του μία σειρά από υπέροχες και άκρως ρομαντικές φωτογραφίες ενώ στη λεζάντα έγραψε τα πιο όμορφα λόγια για την σύζυγό του.

Η Τζένη Μελιτά ντύθηκε νύφη | Οι πολύ κλασικές beauty επιλογές της στο γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαργαρίτης θέλησε να εκφράσει δημόσια το πόσο τυχερός είναι που γνώρισε, αγάπησε και παντρεύτηκε τη Τζένη Μελιτά και το έκανε με τον πιο ωραίο τρόπο. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως αυτό που ζουν είναι σαν παραμύθι ενώ ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους τους βοήθησαν με την τελετή του γάμου τους.

Τζένη Μελιτά | Τα 3 διαφορετικά νυφικά που επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου της

"Πόσο τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια. Να μεγαλώνει, τόσο που να ακουμπήσει στην υπόλοιπη αγάπη στη ζωή μου και να μου δείξει ότι την έκρυβα μπροστά στα μάτια μου. Παραμύθι να προσπαθούσαν να το γράψουν, εμάς θα διάλεγα @melitajenny .

Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι με βοηθήσατε να ζήσω όλα αυτά. Εύχομαι να νιώσει έτσι όλος ο κόσμος.", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Σπύρος Μαργαρίτης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ