Follow us

Σοφία Χατζηπαντελή | Με φούστα που αποτελεί έκθεμα σε μουσείο του Λονδίνου στο σημερινό Gala του My Style Rocks

Η συγκεκριμένη φούστα αποτελεί έκθεμα στο μεγαλύτερο μουσείο εφαρμοσμένων τεχνών, διακόσμησης και σχεδίου του Λονδίνου, το Victoria and Albert Museum.

MissBloom TEAM
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μία περσόνα που επιλέγει να κάνει iconic εμφανίσεις τόσο στην καθημερινότητά της όσο και στο πλατό του "My Style Rocks" όπου φέτος την απολαμβάνουμε στη θέση του κριτή. Μία τέτοια iconic λοιπόν εμφάνιση θα δούμε στο πλατό του διαγωνισμού μόδας και σήμερα, Τρίτη 26/09.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά

Πιο συγκεκριμένα, το σημερινό Gala επεισόδιο έχει ως θέμα το "Cabaret" και η Σοφία Χατζηπαντελή πρόκειται να εντυπωσιάσει για ακόμα μία φορά με το ιδιαίτερο look της και ειδικά με τη φούστα της η οποία είναι Zandra Rhodes. Για την ακρίβεια, η συγκεκριμένη φούστα αποτελεί έκθεμα στο μεγαλύτερο μουσείο εφαρμοσμένων τεχνών, διακόσμησης και σχεδίου του Λονδίνου, το Victoria and Albert Museum, ενώ σήμερα το απόγευμα θα την θαυμάσουμε πάνω στην κριτή του show.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια η σχεδιάστρια είναι εκείνη που έδωσε στη Σοφία Χατζηπαντελή τη φούστα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση δημιουργώντας ένα άκρως ιδιαίτερο και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Σοφία Χατζηπαντελή | Η σπάνια φωτογραφία των γονιών της και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της

Σοφία Χατζηπαντελή | Με φούστα που αποτελεί έκθεμα σε μουσείο του Λονδίνου στο σημερινό Gala του My Style Rocks
Σοφία Χατζηπαντελή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ