Follow us

Η Ρούλα Κορομηλά με μπλε μαθητική ποδιά

Η νοσταλγική ανάρτηση της παρουσιάστριας με αφορμή μία τυχαία συνάντηση που είχε με έναν συμμαθητή της.

MissBloom TEAM
Ρούλα Κορομηλά

Μία άκρως νοσταλγική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα μαθητικά της χρόνια, όπου φορά μαθητική ποδιά, αποκαλύπτοντας πως την εν λόγω φωτογραφία την απέκτησε τυχαία.

Ρούλα Κορομηλά | "Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου"

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε πως δεν έχει φωτογραφίες από τα σχολικά της χρόνια ωστόσο πριν από λίγες μέρες, συνάντησε τυχαία έναν συμμαθητή της και της έδωσε την παρακάτω εικόνα. Όμορφη και χαμογελαστή, η παρουσιάστρια ποζάρει φορώντας τη μαθητική της στολή, δείχνοντας πιο γλυκιά από ποτέ.

"Όταν φορούσαμε/σα μπλε μαθητική πόδια με αποσπώμενο λευκό γιακά. Θυμάμαι πως η μητέρα μου είχε ράψει πολλούς λευκούς γιακάδες και έπρεπε καθημερνά να τους ελέγχει και να τους αντικαθιστά. Δεν είχα φωτό από σχολικά, μαθητικά μου χρόνια και ευτυχώς που πρόσφατα είδα ένα συμμαθητή μου ο οποίος είχε φυλάξει αυτή την φωτογραφία μέχρι και σήμερα.", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά | Μία κούκλα έφηβη. Οι διακοπές στην Ρόδο με τους γονείς της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ