Follow us

Αλμπέρτο Μποτία | "H Ελένη Φουρέιρα είναι καταπληκτική μητέρα..."

"Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον γιο μας..."

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία Instagram

Για την αγαπημένη του σύντροφο και μητέρα του παιδιού τους μίλησε ο Αλμπέρτο Μποτία στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό". Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για την pop τραγουδίστρια με τα πιο όμορφα λόγια ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως την βλέπει ως την καλύτερη μητέρα.

Ελένη Φουρέιρα | "Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του..."

Συγκεκριμένα, ο Αλμπέρτο Μποτία σημείωσε πως η Ελένη Φουρέιρα είναι μία καταπληκτική μητέρα καθώς και πως οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι για τον γιο τους. Μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως επέστρεψε στην Ελλάδα κυρίως για την οικογένειά του ενώ δήλωσε πως δεν ξέρει πού θα βρίσκεται του χρόνου.

"Είναι καταπληκτική μητέρα, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον γιο μας. Νιώθω πολύ καλά. Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου, φέτος αγωνίζομαι για την Κηφισιά και είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό. Γύρισα για πολλούς λόγους στην Ελλάδα, αλλά η οικογένεια είναι ο καλύτερος.", είπε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα πήγε στα γυρίσματα του νέου της video clip με τον 6 μηνών γιο της

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής παραχώρησε μία συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή "Breakfast@Star", αποκαλύπτοντας πως η Ελένη Φουρέιρα και ο γιος του τον έκαναν να δει τη ζωή με διαφορετικά μάτια.

"Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετική ματιά.", είπε χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτο Μποτία.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ