Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Η έξυπνη πατέντα που έκανε στα παλιά ρούχα της κόρης της μιας που το κρύο την έπιασε απροετοίμαστη

"Δεν το πρόλαβα..."

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Απροετοίμαστη φαίνεται πως βρήκε τη Μαίρη Συνατσάκη ο παγωμένος καιρός του φθινοπώρου, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για την ακρίβεια, το κρύο φαίνεται πως μπήκε ξαφνικά στη ζωή της επιχειρηματία με αποτέλεσμα να μην έχει προλάβει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια.

Μαίρη Συνατσάκη | Η μονάκριβη κόρη της, Ολίβια, έγινε 9 μηνών - Η συγκινητική ανάρτηση της επιχειρηματία

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη Mairiboo δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο μοιράστηκε με τους followers της την έξυπνη πατέντα που έκανε στα ρούχα της κόρης της, Ολίβια. Η ίδια, πήρε κάποια μικρά φορμάκια της μικρής Ολίβια, τα οποία τώρα δεν της κάνουν, και έκοψε το ύφασμα γύρω από τα πατουσάκια της με σκοπό να φορέσει η μικρή μακρυμάνικα φορμάκια.

Η Μαίρη Συνατσάκη τόνσε φυσικά πως πρόκειται για μία προσωρινή λύση αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, σήμερα θα πάει για ψώνια.

"Μπήκε ξαφνικά το κρύο παιδιά. Δεν το πρόλαβα. Και δεν είχα πάρει φορμάκια/πιτζαμάκια. Οπότε πήρα αυτό το πιτζαμάκι που όταν ήταν 6 μηνών, το έκοψα, και μπόρεσα και της έκανε για ένα βραδάκι και σήμερα θα πάμε για ψώνια. Ψώνια!", έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη | "Ας είμαι έστω ελάχιστα χρήσιμη..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ