Follow us

Σία Κοσιώνη | "Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά. Έκοψα το τσιγάρο και..."

Όλα όσα είπε η δημοσιογράφος για τον εθισμό με το τσιγάρο και τη μάχη της με τα κιλά.

MissBloom TEAM
Σία Κοσιώνη NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Fay's Time" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε στη Φαίη Σκορδά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στον εθισμό της με το τσιγάρο αλλά και στη μάχη της με τα κιλά.

Σία Κοσιώνη | Αυτό είναι το γεύμα που ετοίμασε στον γιο της, Δήμο, για την πρώτη του μέρα στο σχολείο

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη σημείωσε πως έχει κόψει το τσιγάρο καθώς και πως είναι πολύ περήφανη για αυτό που κατάφερε. Η ίδια τόνισε μάλιστα πως εξαιτίας αυτού έχει βάλει κάποια κιλά ωστόσο έχει αρχίσει τη δίαιτα και τίποτα δεν τη σταματά.

Σία Κοσιώνη | Βραδινή βόλτα κάτω από την Ακρόπολη

"Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό.

Το έκοψε πρώτα ο Κώστας (Μπακογιάννης) με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά… οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν πρέπει να το κόψεις. Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά, με μεθόδους. Μετά πήρα κιλά. Άρχισα τη δίαιτα και τη συνεχίζω μέχρι τώρα, δηλαδή… σε βλέπω σαν μακαρονάδα με κιμά.", είπε η Σία Κοσιώνη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ