Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Σίγουρα δε θα γίνουμε κολλητοί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο..."

Όλα όσα είπε η δημοσιογράφος για την προσωπική της ζωή.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς..."

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του "Survivor" σημείωσε πως η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι πολύ καλή ωστόσο δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν κολλητοί. Η ίδια σημείωσε πως δυσκολεύτηκε πολύ στο κομμάτι της δημοσιότητας, αναφορικά με την προσωπική της ζωή, ενώ τόνισε πως την ενοχλούν πολύ τα δημοσιεύματα που μιλάνε για εγκυμοσύνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με ξέρει, μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε..."

"Στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ένιωθα μάτια να με κοιτάζουν, να μην έχω ιδιωτικές στιγμές. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή. Ένιωσα άβολα, όταν με ρώτησαν αν ήμουν έγκυος στο super market, ενώ είχα πάρει κιλά."

"Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης περισσότερο από όλα. Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Είμαστε ενήλικες, ζήσαμε και περάσαμε αρκετά πράγματα μαζί πέντε χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τσακωμένοι και να μην μιλάμε. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή.", είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ