Follow us

Δώρα Τσαμπάζη | Η συγκινητική ανάρτηση για τον 1 -σχεδόν- χρόνο χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

"Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να..."

MissBloom TEAM
Δώρα Τσαμπάζη και του Αλέξανδρος Νικολαΐδης Instagram

Μία συγκινητική ανάρτηση για τον χρόνο που πρόκειται να συμπληρωθεί σε λίγες μέρες από τον θάνατο του Αλέξανδρο Νικολαΐδη έκανε η Δώρα Τσαμπάζη, πριν από λίγες μέρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δώρα Τσαμπάζη | Η συγκινητική φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με τα δυο τους παιδιά και το μακροσκελές κείμενο με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία τους τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι ο χρόνος που τα γιατρεύει όλα αλλά η αγάπη.

"Η μοίρα σου έφερε πολύ νωρίς μια τεράστια απώλεια..." | Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Ελεάννα Νικολαΐδη

"Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για την μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα. Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε. Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω.", έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ