Follow us

Βίκυ Βολιώτη | "Γι’ αυτό αποφάσισα να υιοθετήσω την Άννα..."

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για την υιοθεσία της κόρης της.

MissBloom TEAM
Βίκυ Βολιώτη NDP

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη. Η ηθοποιός μίλησε στον Άρη Καβατζίκη με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο "Ιζαμπέλ Ρεμπώ – Ο δικός μου Αρθούρος".

Βίκυ Βολιώτη | "Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη..."

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υιοθεσία της κόρης της. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για τη μητρότητα τονίζοντας πως τα παιδιά δεν είναι η συνέχεια των γονιών τους. Η ίδια μάλιστα σημείωσε πως η κόρη της ζητάει συνεχώς αδερφάκι ωστόσο κάτι τέτοιο θα άλλαζε εντελώς τις ισορροπίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κόρη της, Άννα, έχει καταγωγή από την Αιθιοποία και είναι σήμερα 8,5 ετών ενώ υιοθετήθηκε από την Βίκυ Βολιώτη σε ηλικία 8 μηνών.

Η Βίκυ Βολιώτη για τη μητρότητα | Η σπάνια εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της, Άννας (vid)

"Η Άννα μας ζητούσε πολύ συχνά αδερφάκι. Τώρα έχει σταματήσει λίγο. Το σκεφτόμασταν. Τώρα δε το σκεφτόμαστε. Η δουλειά και η δική μου και του Σίμου, είναι μια δουλειά άστατη. Είμαστε και οι δυο ελεύθεροι επαγγελματίες με περίεργα ωράρια. Δεν είναι εύκολο ούτε με την Άννα αυτό, ούτε για την Άννα. Αλλά θα δούμε..."

"Το να διαιωνίσω το DNA μου, είναι κάτι που δε με απασχόλησε ποτέ. Ούτως ή άλλως, δε θεωρώ ότι τα παιδιά μας, είναι συνέχειά μας. Οι περισσότεροι βέβαια άνθρωποι, από αυτή την ανάγκη ξεκινούν, αλλά στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει. Δεν ήμουν μια γυναίκα που ήθελε ντε και καλά να αποκτήσει παιδί. Θα ήθελα να γίνει σε ένα παιδί που έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο. Έχουμε μια υπέροχη κόρη. Δε θέλω να κάνει αυτά που θέλω εγώ. Θέλω να κάνει αυτά που θέλει εκείνη.", είπε η Βίκυ Βολιώτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ