Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Δε μπορεί να βοηθήσει κανείς..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για την ψυχική πίεση και υγεία.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Για την ψυχική υγεία μίλησε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει "Mega Καλημέρα". Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι το 2007 διαγνώστηκε με συναισθηματική κακοποίηση, αναφέρθηκε στην ψυχική υγεία και πίεση έπειτα από το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη πως "Το πιο δύσκολο κομμάτι της δικής μας δουλειάς είναι η ψυχική πίεση".

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε 45 ετών και νιώθει τέλεια | Η γλυκιά ανάρτηση από το πάρτι των γενεθλίων της

Με αφορμή λοιπόν την παραπάνω δήλωση, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου γύρω από αυτό το ζήτημα λέγοντας μεταξύ άλλων πως η Ελένη έχει απόλυτο δίκιο.

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς δείχνει την επιδερμίδα του προσώπου της μέσα από την πιο αληθινή φωτογραφία | Άβαφη, χωρίς φίλτρα και ρετούς

"Το ακούω με πάρα πολλή προσοχή όλο αυτό και πραγματικά έχει απόλυτο δίκιο η Ελένη, αλλά έχω την αίσθηση ότι επειδή τα πράγματα τρέχουν γρήγορα στον χώρο μας, νομίζω πως η ψυχική πίεση που δεχόμαστε οι παρουσιαστές δεν αφορά σε κανέναν.

Εννοώ ότι δεν θα σου πει ποτέ κανένας διευθυντής ή όποιος αποφασίζει "έλα ρε όλα καλά μην έχεις ψυχική πίεση, όλα καλά πηγαίνουν ή θα πάνε”. Δεν ισχύει! Ο παρουσιαστής, ο άνθρωπος που δουλεύει στην τηλεόραση, όταν δέχεται ψυχική πίεση είναι παντελώς μόνος του. Δεν μπορεί να τον βοηθήσει κανείς, ίσα ίσα θεωρώ ότι το περιβάλλον αυτό που λέει και η Ελένη και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπορεί να επιδεινώσει κατά πολύ αυτή την ψυχική πίεση.", είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ