Follow us

Γιατί μας ήχησαν σκληρά τα λόγια της Γεωργιάννας Νταλάρα για τον πατέρα της;

Η δήλωση της Γεωργιάννας είχε δύο "εκρηκτικά" συστατικά. Πρώτον το όνομα του πατέρα της, Γιώργου Νταλάρα και δεύτερον ήταν διφορούμενη και κάπως αινιγματική.

Νταλάρα

Μία φράση της Γεωργιάννας Νταλάρα έμελλε να σβήσει ότιδήποτε αφορά το καλλιτεχνικό της έργο και τα γεμάτα χρώματα και παιδικά μοτίβα έργα που παρουσίασε στη νέα της έκθεση με τίτλο "Βουνά, ζώα & ξωτικά". Η φράση αυτή είχε δύο "εκρηκτικά" συστατικά. Πρώτον το όνομα του πατέρα της, Γιώργου Νταλάρα και δεύτερον ήταν διφορούμενη και κάπως αινιγματική. "Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για γονείς", είπε και ότι "εκτιμά τον πατέρα της και ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί. Αυτό ήταν. Οι δηλώσεις της έκαναν τον γύρο των social media και οι χαρακτηρισμοί της "κακομαθημένης", και "βολεμένης" έπεφταν βροχή.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι έπαιζαν σε αντιπαραβολή τα πλάνα του ερμηνευτή που δήλωνε χαζομπαμπάς, χαζοπαππούς και πραγματικά υπερήφανος για την κόρη του, την οποία χαρακτήρισε σοφή. Έκανε μάλιστα την αυτοκριτική του, λέγοντας ότι τα λάθη που έκανε ως μπαμπάς, που ήταν να χάσει στιγμές από τη ζωή της κόρης του δεν τα επαναλαμβάνει ως παππούς. "Ο μπαμπάς κάνει πολλά λάθη και αφήνει πολύ χρόνο να πάει χαμένος, ο παππούς δεν κάνει τέτοια λάθη. Εξαντλεί κάθε χρόνο που είναι με τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Είναι θέμα ωριμότητας. Μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε", ήταν τα λόγια του.

Οι δηλώσεις της Γεωργιάννας ήχησαν σε πολλούς κάπως άκομψες. Όμως, από πότε το να εκφράσεις ένα παράπονό σου σε/ για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι λόγος για να κακοχαρακτηριστείς; Στο κάτω κάτω, ποιος δεν έχει παράπονα ως παιδί και τύψεις ως γονιός; Και τι ενδιέφερε την Γεωργιάννα ως κοριτσάκι το πόσο μεγάλος ερμηνευτής είναι, πόσα στάδια γέμιζε, πόσα εκατομμύρια άλμπουμ πουλούσε και σε ποιες χώρες προγραμμάτιζε παγκόσμιες περιοδείες; "Είμαι πολύ τυχερός γιατί στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη και σοφία", είπε ο Γιώργος Νταλάρας στα εγκαίνια της έκθεσης της κόρης του. Και το πιο σημαντικό, φαίνεται ότι η σχέση τους εκτός από την αγάπη, βασίζεται και στην αλήθεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ