Follow us

Όλγα Σκιαδαρέση | "Ήμουνα στο πάτωμα και έλεγα "θέλω να τελειώσει"..."

H κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Όλγα Σκιαδαρέση Instagram

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα. Η Όλγα Σκιαδαρέση μίλησε για τη ζωή της μέσα από τα posts της στο Instagram, σχολιάζοντας δηλαδή κάποια γεγονότα της ζωής της μέσα από φωτογραφίες.

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κάνουν roadtrip με τα παιδιά τους στην Ισλανδία | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους

Η Όλγα λοιπόν, δίδυμη αδερφή της Νίκης, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και την υποκριτική κάνοντάς το μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η ίδια, δήλωσε μάλιστα στη συνέντευξη της πως νιώθει πολύ τυχερή που πληρώνεται για αυτό που κάνει αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες του χώρου.

Μεταξύ άλλων, η κόρη των ηθοποιών αποκάλυψε πως η πρώτη καραντίνα τη δυσκόλεψε πολύ ψυχικά ωστόσο η δεύτερη ήταν καλύτερη επειδή δούλευε.

"Μια από τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασα στο Instagram είναι από όταν είχαμε πάει στη Ρώμη με τον μπαμπά μου και τη μαμά μου. Οι γονείς μου μας προστάτευσαν από πολλά πράγματα, αλλά είχαμε από μικρές ελευθερία. Δεν θα τους χαρακτήριζα αυστηρούς."

"Το καλύτερο πράγμα σήμερα του να είσαι ηθοποιός είναι το γεγονός ότι μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει και έχω την τύχη να πληρώνομαι από αυτό. Το χειρότερο είναι ότι είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, ειδικά σήμερα. Υπάρχουν καλές και κακές συνεργασίες. Όταν είναι κακές συνεργασίες και είσαι δεσμευμένος για πολύ καιρό είναι δύσκολο αλλά δεν θα διάλεγα να κάνω κάτι άλλο."

"Την πρώτη καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα. Ήμουνα στο πάτωμα στο χαλί και έλεγα "αχ θέλω να τελειώσει”. Τη δεύτερη δούλευα. Το μόνο καλό από την καραντίνα ήταν ότι κάναμε λίγο περισσότερο παρέα σαν οικογένεια. Την περίοδο εκείνη ήταν όταν είχα αρχίσει να βγαίνω μετά την δουλειά με φίλους για πρώτη φορά στην ζωή μου και μου το κόψανε πάρα πολύ απότομα και μου ήρθε πολύ δύσκολα.", είπε η Όλγα Σκιαδαρέση.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ