Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | "Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, μετά από 2 χρόνια προστέθηκαν άλλα 20..."

Όλα όσα είπε η ραδιοφωνική παραγωγός για τα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της και πώς τα έχασε.

MissBloom TEAM
Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day", παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής η Μαντώ Γαστεράτου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της στον τρόπο με τον οποίο τα έχασε.

Η Μαντώ Γαστεράτου έφαγε κεράσια από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού της και τα χεράκια του γιου της, Γιώργου

Συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη πήρε είκοσι πέντε κιλά ενώ δύο χρόνια μετά, στην δεύτερη, προστέθηκαν άλλα είκοσι. Η ίδια σημείωσε πως τα άρχισε να χάνει κιλά με τη βοήθεια του διατροφολόγου της ωστόσο συνεχίζει μέχρι και σήμερα το fitness ταξίδι της αφού δεν έχασε ποτέ όλα όσα πήρε.

Μαντώ Γαστεράτου | Η έντονη συγκίνηση στη βάπτιση της κόρης της και το μεγάλο της άγχος

"Οι κατάλληλοι άνθρωποι που απευθύνθηκα, πρώτον ένας διατροφολόγος, ο οποίος με βοήθησε τα κιλά που είχα πάρει και στις δύο εγκυμοσύνες, γιατί και στις δύο έτρωγα. Στην πρώτη είχα πάρει 25 κιλά, μετά από 2 χρόνια και κάτι προστέθηκαν άλλα 20 κιλά, οπότε αυτό το παραπανίσιο βάρος που προστέθηκε και δεν χάθηκε ποτέ, είπα πως τώρα που βρήκα τα πατήματά μου θα ξεκινήσω το fitness journey μου.", είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ