Follow us

"Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σαν παιδί..." | H συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως ο πατέρας του tattoo artist έφυγε από τη ζωή.

MissBloom TEAM
Γιώργος Μαυρίδης Instagram

Από τη ζωή έφυγε ο πατέρας του Γιώργου Μαυρίδη, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες μέσω των social media. Ο γνωστός tattoo artist έκανε στα προσωπικά του media μία άκρως συγκινητική ανάρτηση, αποχαιρετώντας τον πατέρα του και δημόσια.

Γιώργος Μαυρίδης | Μιλάει για πρώτη φορά για την "επανασύνδεσή" του με τον Σάκη Τανιμανίδη

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον χθεσινό αγώνα ποδοσφαίρου όπου έπαιζε λέγοντας μεταξύ άλλων πως αφιερώνει αυτή τη νίκη στον πατέρα του. Ο ίδιος σημείωσε πως ελπίζει να ανταμώσει ξανά τον πατέρα του ενώ δε δίστασε να πει πως ελπίζει κάποια στιγμή να πάρει από εκείνον όλα όσα δεν του έδωσε ως παιδί.

"Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη..." | Η Κρίστη Καθάργια μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη

"30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα… Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου έκανα το χατίρι, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.
Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα η σημερινή νίκη!
", έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ